فهرست مطالب
اکثر تماس هایی که با شماره های شعبات مختلف لوله بازکنی بهمن از جمله لوله بازکنی تهران گرفته می شود در خصوص این سوال است که: برای باز شدن گرفتگی در سینک ظرفشویی چه کار باید کرد؟ روش های رفع گرفتگی سینک چیست؟
ورود پسماند مواد غذایی، تفاله ی چای و… داخل لوله ی ظرفشویی موجب گرفتگی در لوله ی سینک ظرفشویی می شود. برای جلوگیری از گرفتگی لوله در سینک ظرفشویی باید از ورود مواد به داخل لوله جلوگیری کرد، در این صورت مشکل گرفتگی لوله در سینک ظرفشویی نخواهید داشت. به هر حال ناگزیر گاهی اوقات این مشکل برای همه به خصوص خانم ها پیش می آید و باعث دردسر می شود. با ما همراه باشید در ادامه مطالب ساده و مفیدی از رفع گرفتگی لوله ی ظرفشویی بیان خواهیم کرد.
علائم گرفتگی لوله ی سینک ظرفشویی آشپزخانه
گاهی علائم و نشانه هایی مشاهده می شود که نشان از گرفتگی لوله ی سینک ظرفشویی دارد. با دیدن این نشانه ها باید اقدام به رفع گرفتگی لوله کنید. علائم گرفتگی لوله های سینک ظرفشویی عبارتند از:
- بالا آمدن کف از لوله
- استشمام بوی نامطبوع فاضلاب
- به گوش رسیدن صدای قل قل آب
- بالا آمدن آب از لوله
- مشاهده ی حشرات در دور و بر لوله
زمانی که با این علائم و همچنین بوی بد فاضلاب در آشپزخانه مواجه شدید، اطمینان داشته باشید که لوله ی ظرفشویی شما در حال گرفتن است و باید هر چه زودتر کاری کنید. اگر همان اول کار گرفتگی لوله رفع نشود لوله بسیار شدید خواهد گرفت و هزینه ی زیادی نیز متحمل خواهید شد. حال علت های گرفتگی لوله را بررسی می کنیم.
دلایل گرفتگی لوله ی سینک ظرفشویی
گاهی اگر همان روزهای اول اقدام به باز کردن گرفتگی لوله نشود، گرفتگی آن قدر شدید و سخت می شود که برای باز کردن آن به خدمات لوله بازکنی نیاز پیدا خواهید کرد. دلایلی که باعث بروز این مشکل می شوند عبارت اند از:
- ورود پسماند مواد غذایی، تفاله ی چای، میوه، سبزیجات و … به داخل لوله
- ریختن روغن و چربی ها در لوله
- ورود پرز فرش و موادی اینچنینی به داخل لوله
- رسوبات و جرم
- کم بودن شیب لوله ی ظرفشویی
دقت داشته باشید: گاهی هنگام شستن ظروف چرب و روغنی، چربی ها وارد لوله می شوند؛ سپس آب سرد را باز می کنید. آب سرد باعث می شود که چربی ها به جداره ی لوله بچسبند و بقیه ی چیز ها را به خود بچسبانند. بدین ترتیب در دیواره ی لوله رسوب ایجاد می شود. این رسوب باعث کم شدن قطر لوله شده و اگر زودتر اقدام به رفع رسوبات نشود، کم کم لوله به طور کامل خواهد گرفت و در نتیجه آب لوله بالا خواهد زد.
اگر در سینک ظرفشویی از توری های مناسب برای گرفتن پسماند مواد غذایی و سایر مواد و زباله ها نداشته باشید، مواد غذایی راه یافته به لوله ته نشین شده و کم کم موجب گرفتگی لوله می شوند. مواد داخل لوله فاسد شده و باعث ایجاد بوی بد و نامطبوع می شود.
گرفتگی سینک ظرفشویی با چه علائمی مشخص می شود؟
تخلیه ی آرام و آهسته ی آب : همان طور که گفته شد گاهی لوله بر اثر تجمع چربی و مواد مختلف رسوب می بندد و قطر لوله کم می شود، در این صورت آب به آرامی تخلیه می شود. گاهی مواد مختلف مثل مو و یا انواع مواد غذایی در لوله انباشته شده و لوله را دچار گرفتگی می کنند در این صورت نیز آب سینک ظرفشویی تخلیه نشده یا به آرامی و کندی تخلیه می شود. اگر موفق به رفع گرفتگی لوله سینک نشدید، می توانید با لوله بازکنی جنت آباد تماس بگیرید.
بوی نامطبوع فاضلاب: اگر بوی نامطبوعی از لوله ی سینک ظرفشویی حس کردید بدین معنی است که مواد غذایی درون لوله انباشته شده و فاسد شده است لذا در آینده ای نزدیک احتمال گرفتگی لوله وجود دارد.
گرفتگی های مقطعی: گاهی لوله ی سینک ظرفشویی دچار گرفتگی می شود اما بعد از چند دقیقه یا چند ساعت خود به خود گرفتگی رفع می شود.
روش های رفع گرفتگی لوله ی سینک ظرفشویی
در این مطلب چندین روش برای باز کردن لوله ی سینک ظرفشویی معرفی کرده و توضیح می دهیم. اما اگر مشکل با این روش ها حل نشد، نیاز به خدمات لوله بازکنی دارید. در این صورت باید با شماره مندرج در سایت تماس گرفته و درخواست خود را ثبت کنید.
لازم به ذکر است که این روش ها برای گرفتگی های جزئی و سطحی کارساز است. وقتی آب چاه آشپزخانه بالا زد، باید از خدمات لوله بازکنی برای رفع گرفتگی استفاده کنید.
تلمبه ی پلاستیکی لوله بازکنی
در زمان های قدیم معمولا در خانه ها تلمبه های دستی پلاستیکی وجود داشت که روش خوبی هم برای رفع گرفتگی لوله به شمار می آمد. اکنون نیز در بعضی منازل از این تلمبه های پلاستیکی جهت رفع گرفتگی لوله استفاده می شود. بهتر است این تلمبه ها از پلاستیک نرم و قابل انعطاف باشند. برای عملکرد بهتر تلمبه های دستی، کمی آب در سینک بریزید. با این کار هوا داخل یا خارج نمی شود. بدین ترتیب تلمبه زنی به شکل بهتری انجام خواهد شد. با چند بار بالا و پایین کردن تلمبه و با استفاده از فشار هوا رفع گرفتگی صورت خواهد گرفت.
محلول لوله بازکن خانگی
برای رفع گرفتگی لوله می توان محلول خانگی ساخت. طرز تهیه ی آن را آموزش خواهیم داد. موادی برای ساخت محلول احتیاج دارید:
- نمک
- جوش شیرین
- آب جوش
- سرکه
در اول کار یک استکان جوش شیرین و نمک را در لوله ی سینک ظرفشویی بریزید. سپس سرکه ی سفید را اضافه کنید. با ترکیب این مواد واکنش شیمیایی ایجاد می شود. این محلول می تواند موادی مثل پسماند غذا و… را نابود کند. بعد از گذشت ۲ تا ۳ ساعت لوله را با آب داغ بشویید.
قلاب دست ساز خانگی
گاهی گرفتگی لوله به دلیل تجمع مو و مواد اینچنینی است، در این صورت قلاب دست ساز کارساز خواهد بود. یک چوب لباسی را صاف کرده و سر آن را به شکل قلاب در آورید. سر قلاب را داخل لوله فرو کنید تا جایی که به گرفتگی برسد سپس با کمی چرخاندن و جلو و عقب کردن می توانید مواد را خارج کنید.
رفع گرفتگی با دستگاه فنر برقی
اگر روش های گفته شده موجب رفع گرفتگی لوله نشد باید از خدمات لوله بازکنی و دستگاه فنر برقی استفاده کنید. این دستگاه هر نوع گرفتگی را با حداقل کثيف کاری باز خواهد کرد.
بنابراین
بهتر است از گرفتگی لوله ی سینک ظرفشویی جلوگیری کنید در غیر این صورت از روش های گفته شده در این مطلب برای رفع گرفتگی استفاده کنید اما بهترین و تضمینی ترین روش استفاده از خدمات لوله بازکنی است. از شرکت های معتبر در این زمینه بهره ببرید.
سوالات متداول رفع گرفتگی سینک
بله با استفاده از روش های ذکر شده در این مقاله می توانید گرفتگی لوله سینک ظرفشویی را برطرف نمایید.
به طور معمول تجمع روغن، چربی، پسماند مواد غذایی، مو و مواردی از این قبیل لوله سینک ظرفشویی را دچار انسداد می کنند. این مواد به مرور زمان در لوله ته نشین شده و لوله را دچار رسوب گرفتگی می کند و در نهایت با کم شدن قطر لوله انسداد کامل رخ می دهد
خیر سرویسکاران با تجربه مجموعه ما با استفاده از دستگاه های مجهز و پیشرفته رفع گرفتگی لوله سینک شما را بدون کثیف کاری انجام خواهند داد.