روش استفاده از پودر لوله بازکنی چنته

رفع گرفتگی لوله با پودر چنته

گرفتگی لوله ها و روش‌های لوله بازکنی از گذشته تا به امروز یکی از چالش‌های مهم انسان‌هاست. و گریزی از آن نیست چرا که هر کسی در طول زندگی خود بارها با این مشکل روبه‌رو می‌شود و به ناچار باید برای حل آن چاره‌ای پیدا کند. یکی از این روش‌ها که از گذشته تا به امروز مورد استفاده قرار می‌گیرد استفاده از پودر لوله‌ بازکنی یا چنته است که در عین سادگی کاربرد زیادی دارد و نیازی به تخصص خاصی ندارد . این روش یکی از ارزان‌ترین روش‌های لوله بازکنی است. در این مقاله قصد داریم نحوه استفاده از لوله بازکن چنته را توضیح دهیم با ما همراه باشید.

چرا لوله‌های فاضلاب می‌گیرد؟

دلایل گرفتگی لوله‌های فاضلاب متعدد است. لوله‌های فاضلاب با گذشت زمان و رسوب مواد ریز غذایی، مو، چربی و… دچار گرفتگی می‌شوند. البته ممکن است موارد دیگری از جمله خاک و سنگ و قطعات مصالح هم باعث گرفتگی لوله شوند و ساکنین ساختمان را دچار مشکل ‌کنند. این گرفتگی فقط مختص لوله‌های آشپزخانه و حمام نیست بلکه ممکن است برای بخش های مختلفی از ساختمان مثل توالت یا حیاط و… پیش بیاید. در هر صورت با یک تماس با شماره شبانه روزی لوله بازکنی در تهران می توانید مشکل خود را حل کنید.

روش های خانگی و صنعتی رفع گرفتگی لوله ها

هر چقدر این گرفتگی به بخش‌های داخلی ساختمان مربوط باشد رفع آن سخت‌تر و دردسرسازتر است. برای باز کردن لوله‌های گرفته شده روش‌های زیادی وجود دارد که برخی به صورت ساده‌تر و به اصطلاح روش‌های خانگی هستند از جمله استفاده از آب جوش، پودر لباسشویی، تلمبه دستی، ترکیبات سرکه با نمک و جوش شیرین، چنته و… ولی برخی از روش‌ها تخصصی‌تر هستند
و توسط ابزارهای ماشینی و تیم متخصص انجام می‌شود مانند فنر زنی، دستگاه پمپ متراکم هوا و غیره که برای استفاده از آنها حتماً باید باتوجه به محل زندگی خود با نزدیک ترین شعبه لوله بازکنی نظیر لوله بازکنی زنجان تماس بگیرید.

از بین روش‌های متعددی که برای لوله‌ بازکنی وجود دارد ما قصد داریم در این مقاله پودر لوله بازکنی یا همان چنته را بررسی کنیم و نحوه باز کردن گرفتگی لوله با چنته را ارزیابی کنیم.

 

چنته چیست؟

پودر چنته چیست

چنته، پودر لوله بازکنی است که به علت دارا بودن خاصیت شیمیایی، از آن به عنوان لوله بازکن استفاده می‌شود. خاصیت اسیدی چنته باعث تجزیه مواد تجمع یافته می‌شود و موجب رفع گرفتگی لوله ها می‌شود. چنته یکی از روش‌های ساده ، ارزان و رایج لوله بازکنی است و هر کسی می‌تواند از این روش بدون نیاز به تخصص یا ابزار خاصی استفاده کند. در مواردی که گرفتگی لوله‌ها ساده باشد و براثر تجمع مواد غذایی یا مو و چیزهایی از این قبیل باشد چنته می‌تواند گزینه مناسبی باشد. البته اگر مشکل مربوط به گرفتگی سینک باشد، می توانید روش های دیگر را هم امتحان کنید.

 

نحوه استفاده از چنته یا پودرلوله بازکنی

نحوه استفاده از چنته روی کارتن بسته بندی آن نوشته می شود. حتی اگر دستورالعمل را روی بسته پیدا نکردید هم نگران نباشید، نحوه استفاده از آن بسیار آسان است. ابتدا پودر را از بسته خارج کنید، سپس دستکش بپوشید و ماسک بزنید و اگر ماسک نداشتید با یک دستمال نخی جلوی دهان و بینی خود را بگیرید چرا که این پودر هم مانند محلول‌های شیمیایی خاصیت اسیدی دارد و برای سلامتی مضرر است. در صورت تماس با پوست و از طریق استنشاق بخار آن می تواند سلامتی شما را به خطر اندازد. بعد از رعایت نکات ایمنی با توجه به گرفتگی لوله ( اگر زیاد باشد مقدار بیش‌تری استفاده کنید) مقداری از پودر لوله بازکن را داخل لوله بریزید.

روش استفاده از پودر چنته

رفع گرفتگی لوله با چنته

اجازه دهید پودر به مدت 10 الی 20 دقیقه داخل لوله بماند. این پودر با آب داخل لوله ترکیب شده و با تاثیر خاصیت اسیدی آن روی مواد انباشته شده داخل لوله، باعث تجزیه آن‌ها می شود. سپس چند دقیقه آب را باز بگذارید تا مواد تجزیه شده داخل لوله به صورت کامل شسته شود و مشکل گرفتگی لوله برطرف شود.

توصیه ما در لوله بازکنی رشت این است که هرچند استفاده از پودر لوله بازکنی ساده و کارآمد است ولی باید از مصرف زیاد این ماده نیز پرهیز کرد چرا که هر روشی باید در جای مناسب خود استفاده شود تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود. در ادامه به بررسی برخی از معایب و مزایای چنته خواهیم پرداخت.

مزایای استفاده از چنته

مزایای پودر چنته

استفاده از هر روش لوله بازکنی مزایای خودش را دارد. از جمله مزایای پودر چنته می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • ارزان بودن و قیمت پایین آن
  • نحوه‌ی استفاده آسان
  • لوله بازکنی سریع
  • قابل استفاده بودن توسط تمام افراد بزرگسال که مشکل تنفسی ندارند.
  • این روش برای باز کردن گرفتگی‌های سطحی روش مناسبی است.
  • نیازی به نیروی متخصص ندارد و هر کسی می تواند با توجه به نیازش از آن استفاده کند.

معایب استفاده از چنته

معایب پودر چنته

همان طور که هر روشی مزایایی دارد معایبی هم به همراه دارد. از جمله معایب این پودر می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • دارا بودن خاصیت اسیدی
  • استفاده از پودر لوله بازکنی حتما باید با رعایت نکات ایمنی همراه باشد چون می‌تواند برای سلامت پوست و تنفس خطرناک باشد.
  • به خاطر دارا بودن خاصیت اسیدی، نباید در لوله های فرسوده یا چدنی استفاده شود چون باعث خوردگی لوله‌ها شده و باعث ایجاد نشتی لوله‌ها می‌شود.
  • بعد از استفاده باید به طور کامل لوله شسته شود و اطمینان پیدا کنید که داخل لوله باقی نمانده چون در این صورت باعث سوراخ شدن و شکستن لوله‌ها می‌شود.
  • برای باز کردن گرفتگی های شدید هم استفاده از چنته مناسب نیست و باید از روش های دیگری استفاده کرد.

روش‌های جایگزین چنته

روش‌های جایگزین برای چنته که ضرر بسیار کمتری دارند استفاده از انواع پودر لباسشویی است. در این روش هم مقداری پودر لباسشویی را داخل لوله می‌ریزند و سپس مقدار زیادی آب جوش داخل لوله می ریزند. این روش هم برای گرفتگی‌های سطحی مناسب است و از طرفی خطرات چنته را نیز ندارد. استفاده از روش‌های دیگر خانگی نظیر استفاده از تلمبه‌، ترکیبات سرکه و… هم راه‌گشا هستند. اگر این روش‌ها کارساز نباشد باید از روش‌های تخصصی برای لوله بازکنی نظیر روش هایی که در لوله بازکنی رشت مورد استفاده قرار می گیرد، استفاده کرد. این نکته را به خاطر داشته باشید که انتخاب روش مناسب برای باز کردن لوله‌های گرفته نیاز به بررسی شرایط گرفتگی لوله، جنس لوله و … دارد.

محدودیت استفاده از لوله بازکن چنته

روش‌های لوله‌ بازکنی متعددی برای رفع گرفتگی لوله وجود دارد. از جمله این روش‌ها می توان به پودر لوله بازکنی یا چنته اشاره کرد. استفاده از چنته برای باز کردن لوله‌ها به علت ساده و ارزان بودن روش رایجی است. این روش برای بازکردن گرفتگی‌های سطحی روش مناسبی است البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که استفاده مکرر از این روش باعث پوسیدگی لوله‌ها شده و با ایجاد نشتی در لوله‌ها زمینه مشکلات بعدی را پیش می‌آورد. امیدواریم با مطالعه مقاله پیش رو اطلاعات کافی در خصوص نحوه استفاده از چنته برای بازکردن لوله‌ها بدست آورده باشید.

1 دیدگاه دربارهٔ «روش استفاده از پودر لوله بازکنی چنته»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

پیمایش به بالا